Æggekage Muffins

Information

Antal stk. total: 8-10
Kcal pr. stk.: 75 kcal

Tid
Forberedelse: Ca. 15 min.
Bagning: 25 min.
Total:  Ca. 40 min.

Æggekage Muffins:
Æg S/M | 5 stk.
Mælk | 1 dl
Mel | 2 spsk. 
Rødløg | 1/4 lille rødløg
Peberfrugt | 1/8 af den
Skinkestrimler | 80 gram
Salt | 1 knsp. 
Peber | 1 knsp.
Basilikum | 1 tsk.
Hvidløgspulver | 1 knsp (Frit valg)

Tilbehør:
Rugbrød | 1 skive
Tomat(er) | 1-2 stk. 

Tips:

Mere af det såkaldte fyld, i denne opskrift: Peberfrugt, løg og skinkestrimler, kan frit udskiftes og eller fjernes.
Desuden, ud fra personlig erfaring, vil det også være muligt at tilføje purløg, stegte porrer og/eller stegte bacontern. 

Start ud med at tænd ovnen på 180 grader og skær herefter rødløg og peberfrugt i små tern.

Bland derefter æg, mælk og mel til en ensartet masse. Tilføj derefter krydderrier og rør dette herud i. Til slut tilføjes de skårne rødløg og peberfrugts tern. 

Smør 8-10 muffinsforme og fyld dem lidt over halvt, med æggeblandingen. Det er vigtigt at de ikke bliver fyldt for meget, da de vil hæve en smule.
Tilføj derefter skinkestrimlerne i hver af muffinsformene, og sæt dem derefter i ovnen, indtil de bliver gyldenbrune på toppen og/eller du kan stikke en lille grillpind igennem, uden at der sidder flydende rester fast på pinden. 

Tag dem efterfølgende ud, og nyd eventuelt med nogen tomater og en skive rugbrød.
Velbekomme!