Chokoladekage m. Vaniljecreme

Information
Antal personer: 16
Kcal pr. stk. (1/16): 400 kcal (Toppings gør stor forskel)
Kcal total: 6.400

Tid
Forberedelse: Ca. 30 min.
Bagning: 30-40 min.
Total: Ca. 1 time 

Chokoladekage:
Hvedemel | 400 g
Sukker | 450 g
Æg M/L| 3 stk.
Smør | 225 g
Vand | 3,75 dl
Bagepulver | 1,5 tsk.
Kakaopulver | 10 spsk. 

Vaniljecreme:
Smør | 200 g
Flormelis | 12-14 spsk.
Mælk | 4 spsk.
Mascarpone | 500 g
Vaniljesukker | 2 tsk.

Toppings:
Toffifee | 1 pakke
Jordbær | Ca. 10 stk.
Kinder maxi | 2 stk.
Kinder Bueno | 2 Pakker (4 stk. total)

Ovenstående toppings er hvad der er blevet brugt på ovenstående billede, dog er det et frit valg, hvad men ønsker oven på.

Tips:
Hvis kagen skulle bulle for meget i midten, kan det skabe problemer for vaniljecremen og toppings. Derfor kan det være til fordel, at skærer et stykke af kagebullen af.

Lad dig desuden ikke narre af antal kagestykker, da de er fastlagt ud fra yderst sultne sjæle, og selv for nogen af dem, er sådan et stykke for meget.

Chokoladekage:
De tørre dele sigtes sammen i en skål, hvorefter æg, vand og smeltet smør tilføjes, og pisk derefter tingene sammen til en ensartet masse.

Tænd efterfølgende ovnen på 180c. varmluft og find en ønsket og passende bageform frem. Personligt benyttede jeg mig af en cirkulær bageform med en diameter på ca. 30cm. 
Lig et stykke bagepapir i bunden af bageformen og smør derefter bagepapiret, samt siderne, af den valgte bageform, ind i fedtstof. (Dette er med til at gøre det nemmere, at få kagen ud af formen, uden at beskadige selve kagen. 

Når ovnen er varmet op, sættes kagen ind i den nederste del af ovnen og bages i alt fra 30-40 min. Tiden kan varier grundet forskellige typer ovne og valget af bageform.
For at sikre dig at kagen er perfekt, kan du stikke et lille træspyd eller kniv i kagen. Hvis der er flydende rester på genstanden, skal den bages et par minutter ekstra, dog gør det ikke noget hvis der er klæbende rester. 

Når kagen er færdig tages ud af ovnen, hvorefter den skal have lov til at kølig helt ned, for ikke at varme vaniljecremen op, da det ellers vil rende udover siderne. 

Vaniljecreme:
Pisk mascarpone og stuetempereret smør sammen til en ensartet masse, hvorefter mælk og vaniljesukker tilsættes. Pisk det derefter lidt yderligere og tilføj flormelis lidt efter lidt. 
Sæt vaniljecremen på køl indtil du er klar til at samle kagen. 

Toppings:
Alle kindermaxi og 3 af de 4 bueno chokoladebarer skæres ud i 0,5/1 cm. stykker.
Derefter vasker du jordbærerne, skærer toppen af og til sidst halver dem.
Toffifee pakken åbnes og du er nu klar til den store samling.

Samling:
Den afkølede kage sættes på et kagefad, tallerken eller lignende. Husk at sikre dig, at der ikke sidder bagepapir fast i bunden af kagen.
Smør vaniljecremen på toppen så det næsten hænger udover kanten og fordel derefter toppings på kagen, som du ønsker. Dette er det perfekte tidspunkt at være kreativ på. Hvis du til gengæld vælger at gøre som ovenstående, fordeler du ligeligt toffifee langs siden, hvorefter de små chokolade stykker og halve jordbær fordeles. Til slut ligger du den resterende bueno chokoladebar på skrå, i det ene hjørne af kagen.

Sådan! Nu er du klar til at nyde en fantastisk, sukkersød og lækker kage, som mætter mere end man først regner med.