Omelet med fyld

Information
Antal personer: 1
Kcal: 350 kcal

Tid
Forberedelse: 10 min.
Stegning: Ca. 7 min.
Total: Ca. 17 min.

Omelet:
Æg S/M | 2 stk.
Mælk | 0,5 dl
Mel | 1 spsk. 
Lille rødløg | ca. 1/4 af den
Peberfrugt | ca. 1/8 af den 
Skinkestrimler | 35 g.
Rugbrød | 1 skive 
Cherrytomat | 1 stk.
Salt | 1 knsp. 
Peber | 1 knsp.
Hvidløgspulver | 1 knsp.
Basilikum | 1 tsk.  

Tips:
Denne omelet er den perfekte ret for en æg elsker. Da den er mere fyldig og smagsrig, er den mest velegnet som en aftensmads ret, men personligt kunne jeg spise denne uanset tidspunktet på døgnet. 

Da der ikke skal bruges et helt rødløg eller peberfrugt, kan disse altid gemmes til en dejlig salat eller stegt stykke kød.
Typisk holder de sig i køleskabet i omkring 3-4 dage for mig.

I denne opskrift er skinkestrimlerne det eneste rigtige fyld der er i, men der er meget frihed ved fyldvalg. Desuden tilføjer jeg til tider noget revet ost, godt og vel halvvejs inden omeletten foldes sammen. 

Hvis omeletten skulle ende med at gå i stykker, kan du blot røre det hele sammen og lave det til en æggekage i stedet. 

Rødløg og peberfrugt skæres i små tern, hvorefter de blandes i en skål med æg, mælk, mel og krydderier, og piskes efterfølgende sammen.

Varm panden op og smid rigeligt af fedtstof på panden. Hold varmen på lidt over middel varme og hæld derefter omeletblandingen på. 
Når omeletten er ved at blive mindre fast på toppen (Ingen flydende blanding at se) typisk efter 7 min. ligges skinkestrimler på den ene halvdel, hvorefter delen, uden skinkestrimler på, vendes over skinken med en tynd spatel. Hvis den revner en smule i bøjningen, er det ikke et problem.
Steg omeletten et minut eller to ekstra, helst på hver side hvis modet er til det, men ellers blot på den ene. Dette gøres primært for at æggene bliver stegt lidt ekstra, samt skinken når at få lidt varme.

Ha’ rugbrødet klar på en tallerken og lig forsigtigt omeletten herpå. For en ekstra og sprød smagsoplevelse, rister jeg til tider brødet på en brødrister.
Til slut halveres tomaten, hvorefter du nu er klar til at spise.
God fornøjelse.